1 Ekim 2010 Cuma

HAYAT+'da Ekim.

Haberleri, dosyaları ve önemli konuklarıyla, televizyonda kültür sanatın nitelikli takipçisi HAYAT+ Ekim ayına yine önemli konuklarla başlıyor.

4 Ekim Pazartesi, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner stüdyo konuğumuz olacak. Taner, yoğun çalışmalarının yanında bu yıl Amsterdam Belediyesi Sanat Danışmanı olarak da görev yapacak. Kendisiyle hem bu yeni görevini konuşacağız, hem de Şakir Eczacıbaşı'nın yeni basılan "Çağrışımlar, Tanıklıklar, Dostluklar" kitabından yola çıkarak Eczacıbaşı'nı anacağız.

5 Ekim Salı günü yine çok önemli bir konuğumuz var. İstanbul Resitalleri'nin sezon açılış konserini vermek üzere ülkemize gelen piyanist Rustem Hayroudinoff, Salı akşamı canlı yayında olacak. Rachmaninov yorumlarıyla tanınan piyano virtüözü ile müzik üzerine gerçekleşecek sohbeti kaçırmamanızı öneririz.

6 Ekim Çarşamba akşamının konukları "An'ı Yaşamak" isimli "hapishane" filminin yapımcısı Tümay Özokur ve oyuncularından Ceren Soylu. "An'ı Yaşamak" ekibi Antalya Film Festivali'ne katılmadan önce HAYAT+'ya filmlerini anlatacak.

7 Ekim Perşembe akşamı Caz müziğini dinlemek, anlamak ve tadına varmak üzerine konuşmak için müzik programı yapımcısı ve müzik yazarı Seda Binbaşgil stüdyomuzda olacak.

8 Ekim Cuma akşamı ise şair Şükrü Erbaş son kitabı "Eşik Burcu"nu HAYAT+'da anlatacak.

HAYAT+ hafta içi her akşam 18.50-19.20 saatleri arasında TRT Haber ekranlarında...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder